12.11.2012

Suloinen NVY Passion Fruit -aromatisoitu viini

"Aromatisoidut viinit" -kategoria Alkossa! Jopas nyt jotakin, en ollut huomannutkaan. Mutta NVY Passion Fruit -pullo löytyi mökkijääkaapista, joten olihan se juotava. Ja olihan se juotavaa, aika hauska oikeastaan. 

NVY maistui todella aidosti passionhedelmälle ja muutenkin hedelmäiselle, melkein kuin nektaria olisi juonut - kuplien kera tietenkin. Mikään perinteinen kuohuviini tämä ei ole, sillä kuohua on melko vähän. Alkon mukaan juoma kuitenkin on "kuohuviini Sémillon-rypäleestä ja passiohedelmänlihaa".

Mökillä on mukavaa.

Kaiken kaikkiaan juoma saa hauskuudesta ehdottomasti lisäplussan! Maku ei ollut kolmen plussan arvoinen, mutta jotakin veikeää juomassa oli. Makeahkokin vielä - ja silti pidin. Kummallista suorastaan.

Huomhuom! Pulloa kuuluu ravistaa hellästi ennen avaamista, jotta passionhedelmäliha sekoittuu kuohuviiniin. Itse en hätäisyyksissäni tajunnut ravistusta, joten ensimmäiset lasilliset (kuvassa) olivat melko kuohuviinimäisen näköisiä ja hennosti passionhedelmäisiä. Viimeiset lasilliset olivat taasen läpinäkymättömän oranssia ja mehukasta passionjuomaa. Meni se niinkin toki!


Mutta miksi passionhedelmä on suomeksi kärsimyshedelmä?

Alko: Makea, keskihapokas, makean passiohedelmäinen, ananaksinen. Keltainen, samea. 9,49 euroa.

7 kommenttia:

 1. Pikkuisen kuulostaa pelottavalta:) Ja jos pitäisi ostaa varmanpäälle, saattaisi tuollainen omskakaslaatu jäädä hankkimatta :D

  VastaaPoista
 2. Kieltämättä tilanne oli jännittvä alusta loppuun! En yleensä pidä pulloista, joiden läpi ei lainkaan näe. Ties mitä mörköjä sieltä voi paljastua... Onneksi nyt paljastui vain kärsimyshedelmää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan huomenna tiedossa syväanalyysi uuden sadon viinistä? :) meillä on oikein vapaapäivä sitä varten. No ei ihan sitä varten, muuten vaan sattui hyvin, että marraskuun toisena torstaina on mahdollisuus heti maistaa miltä tämänkesäinen sato maistuu tässä vaiheessa vuotta:)

   Poista
  2. Niin ja kolmas torstaihan se tietty jo on:)

   Poista
  3. On tiedossa syvämaistelu (!!), mutta saa nähdä milloin saan sen syväanalyysin tänne esille. Pullo on kyllä kohta jo täällä.

   Poista
  4. Ihan kohta kello on yhdeksän! Emme ihan ehdi Alkon ovea nykimään, mutta ennen kello kahta pitää saada ainakin etikettejä ihailla :) Tuleeko niitä taas kaksi? En ole Hesaria vielä nähnyt enkä ehtinyt muuten mitenkään asiaa tutkia.

   Poista
 3. Vain yksi tänä vuonna, ja sekin maksaa 9,99 euroa! Mutta kuulemma viimevuotisia parempaa. ;)

  VastaaPoistaRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...