12.11.2013

Pink is the new pink
Yellowglen Pink on niin söpö että ei söpömmästä väliä. Tuoksukin on söpö: vadelmaa ja mansikkaa - mutta kohtuullisen hienostuneesti, ei lainkaan imelästi. Tämä tuote on minun makuuni suorastaan mahtisöpö eli oikein mukavan kuiva ja samppanjamaisen pehmeästi kupliva, ei mitään perusskumpparäiskyttelyä. Maku on niin mukava, ettei se kaipaa mitään kumppaniksi, paitsi kenties hyvää seuraa. Eli sopii hyvin seurusteluun.

Minusta tämä on oikeastaan huippuhalpis.
Plussia neljä, ++++.

Alko: Kuiva, keskihapokas, metsämarjainen, kevyen sitruksinen, hennon kukkainen. Rosee.
Rypäleet: Chardonnay, Pinot Noir, Shiraz.
Ian Homesin 1971 perustama Yellowglen on Australian menestynein kuohuviinimerkki.
Hinta taktinen 9,99 euroa.

6 kommenttia:

 1. Nyt taisi löytyä meidän tuleviin tupareihin juhlajuoma! (ei siis olla muutettu, kunhan entraan kodinhoitohuonetta:D ) Sinne tarvitaan juuri tällainen pullo! Kiitti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee Campa! :) Onnea uudelle huoneelle, pinkki on pop!

   Poista
  2. Kävin heti stalkkaamassa paikallisten pitkäripaisten valikoimia, tuotetta löytyy pullokaupalla, joten ei tule kuivat bileet!

   Poista
  3. Onnittelen hyvästä pitkäripaisesta ja valinnasta. Ollapa siellä juhlimassa!

   Poista
 2. Ja taas olet onnistunut spottaamaan toisenkin minun suosikeistani. ;) Marjaisuutta ja makeutta on sopivasti. Hinta-laatusuhde on tosiaan erinomainen, ja tätäkin tarjoaa mielellään vieraille. Ja hyvä vappujuomakin Pink on. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ha, hauskaa. :)
   Tämä onkin ollut jo muutaman vuoden sellainen vakkarikekkeriskumppa, mutta ei ole tullut aiemmin postattua tänne. Hyvä maku meillä siis. :)

   PoistaRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...