12.3.2012

Blogitekstien tunnisteet katosivat - ja palasivat jälleen!


Kaikista kirjoituksistani katosi yllättäen tunnisteet, joissa mm. oli viinien arviot yms. pikkutietoa. Tärkeimmät tunnisteet löytyvät oikean reunan listoista, eli sitä kautta niihin pääsee käsiksi, mutta kyllähän tämä nyt harmittaa. Tunnisteet näkyvät yhä muokkaustilassa, eli ne ovat tallella, mutta jostakin syystä ne ovat päätyneet piiloon.

Jos joku ystävällinen sielu tietää miten piiloon joutuneet tunnisteet saa takaisin näkyviin, niin olen ikionnellinen neuvoista.

3 kommenttia:

 1. En kyllä tiedä, miten ne tunnisteet saa takaisin, mutta piti ihan tulla lohduttamaan, kuva on niin hellyttävä! Jospa se siitä!

  VastaaPoista
 2. Kiitos. :D

  Ja njääh. Odotan jos ne joskus ilmestyisivät takaisin - päivittyvät tuonne sivupalkkiin silti.

  Bloggerin apukeskuksessa tai mikäsenytonkaan oli kyllä paljon juttuja aiheesta, mutta en minä osannut koodaamaan ryhtyä. Tai itseasiassa yritin kyllä, mutta en löytänyt virheellistä koodia, joten en uskaltanut uuttakaan sinne kaiken sekaan lykätä!

  VastaaPoista
 3. Jos joku kärsii samasta, niin asia lopulta korjaantui. Yritin kaikenlaisia temppuja, enkä ole ihan varma mikä toimi, vai päivittyikö blogger ja sitä kautta tunnisteet palasivat.

  Lopulta auttoi siis se, kun menin ulkoasun muokkaustilaan > blogitekstit - eli niiden muokkaus > "määritä blogitekstit" - ikkuna aukeaa. Alimmaisena on "järjestä kohteet", siellä liikutin tunnisteet-kohtaa, niin se tuli näkyviin. Tätä järjestä kohteet -osiota ei näkynyt ongelma-aikana, vaan siinä oli vain valkoinen ruutu.

  VastaaPoistaRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...