2.4.2013

Mustikkaa, mansikkaa, mettiäisen mettä! Ei vaan Barefoot Shiraz & Barefoot Merlot


Jos jokin punaviini on makea, niin tämä. Onneksi hellällä ja pehmeällä tavalla, minusta tämä nimittäin oli ihan oivallinen 8 euron viini. En tarjoilisi tätä ruuan kera, en ainakaan monimutkaisen ruuan kera, vaan seurustelujuomana, vaikka tuottajan mukaan  "Love affairs include red sauce pastas, red meats and sharp cheese."

Saiman suussa Barefoot shiraz oli miedon mokkainen ja voimakkaan kypsän marjainen (ei silti kirsikkainen eikä mehumainen, vaan hilloinen). Vaniljainen loppumaku jätti maistajalle kyllä lähes imelän fiiliksen. Pehmeä, makea, yksinkertainen. Jäin kaipaamaan haastavuutta ja edes pientä makuyllätystä. Silti tämä saa minulta kolmosen.

Alko, Barefoot Shiraz: Täyteläinen, keskitanniininen, tumman marjainen, hilloinen, mausteinen, mokkainen. Mehevä & Hilloinen. Syrah 86%, Rubi Red 4%, Petite Syrah 4% (mitä loput 6%?).
8,05 euroa.

Maistettu on myös saman tuottajan Merlot-viini, se on - jos mahdollista - vielä yksinkertaisempi, hyvin samantyylinen kuin shiraz-sisarensa: pehmeä, makea, helppo.

Alko, Barefoot Merlot: Tilausvalikoimassa. Keskitäyteläinen, keskitanniininen, marjainen, mausteinen. 8,98 euroa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommenttiRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...