11.4.2012

Pääsiäisen vanhat viinit

Tänä pääsiäisenä laseihimme valui jo aiemmin maisteltuja viinejä. Hiukan kohtalonomaisesti huomasin, että yksin niistä sattui olemaan nimenomaan viime vuoden pääsiäisviinini Yali Shiraz Cabernet - tällä kertaa vain aivan tuoretta vuosikertaa 2011. Päivitin makumaailmat tuonne viime vuotisen Yalin jatkeeksi.

Viime viikolla itse asiassa hymähdin itsekseni kun huomasin, että Alko mainosti Yalia juuri pääsiäisviininä. Sitähän minä jo viime vuonna sanoin - hyvä kun luottavat Saimaan. Tällä kertaa en siis kuitenkaan itse suunnitellut Yalia pääsiäispöytään, vaan se tuli pyytämättä ja yllätyksenä.


Toinen pääsiäispossun (!!) kanssa maistunut viini oli vanha tuttavuus Icono Selección Especial jonka vuosikerran muutoksista olenkin jo aiemmin kirjoitellut. Tämä viini tuli itselleni nyt hiukan vahingossa vastaan pääsiäsipöydässä, itse en olisi sitä enää valinnut - odotan uusia vuosikertoja, jospa se siitä taas palautuisi ihanaksi Iconoksi. Maku oli kuitenkin jo nyt parempi kuin viime talven pettymyslaatikko.

Lisäksi kaappiin jäi vielä avaamattomana notkumaan mainio Argento Selección Malbec.

"Pääsiäispossuna" meillä oli Parmaitalyn kautta tilattu kokonainen Parmankinkku - se vallan suli suussa! Tilaus oli helppo ja mutkaton ja kuriiri toi potsin kotiovelle alle kahden vuorokauden kuluttua tilauksesta.


4 kommenttia:

 1. Kiitos tuosta linkistä! Sain kivat hihittelyt (taas yövuoropöhnässä) noista käännöksistä."kinkku seistä
  kanssa rauta kynsiä
  ja puutuotteet perusta", tuollaista pitäisi ehdottomasti saada!

  VastaaPoista
 2. No kyllä nauratti! Meinasin nimittäin ensin ostaa juuri tuon "rautakynnen" - kunnes tajusin, ettei sen mukana tule kinkkua lainkaan! :D Muuten tuo teline olisi kyllä aika hieno!

  (Ostin sitten sen noin 70 euron kinkun, lahjaksi eräälle - mutta onneksi se myös avattiin saman tien juhlissa. Aaah, se oli niinniinniin hyvää.)

  VastaaPoista
 3. Tuota pitää kyllä kokeilla, vaikuttaa just mun hommalta:)

  VastaaPoista
 4. Lisäsin vielä kuvan tuosta possulaisesta! Saapui hienossa styroxpesässä. :)

  VastaaPoistaRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...