9.3.2012

Beringer Stone Cellars - naisen tekemä nice wine

Toteutin suunnitelmani ja nautin naistenpäivän iltana Naisen tekemää viiniä. Beringer Stone Cellars Cabernet Sauvignon (2009) oli makean vaniljainen, tavallaan siis jopa naisellinen viini - ihana naistenpäivän naisviini.  Saima pitää tällaisesta helppoudesta, pyöreydestä ja pehmeydestä aika ajoin, aina ei tarvitse olla vaativa ja tarjoilla suuria elämyksiä. Viini siis hujahti kauniin tummanpunaisena lasiin, hulahti herkullisena suuhun ja taisi humahtaa hiukkasen myös päähän. 

Alaikäisiä näköpiirissä!
Viini oli niin helppo, että suosittelen helposti sitä illanviettoihin yms., missä ei välttämättä tarvita sen kummempaa ruokaa tasapainottamaan voimakkaita makuja - tämä toimii nimenomaan yksin - miksei myös kaksin. Jos hinta alkaisi kahdeksikolla, niin tämä saisi kevyesti neljä plussaa. Tämän Beringerin 9,99 euroa on kuitenkin sillä hilkulla, että on liian kallis näin helpoksi viiniksi.

Samalla havaitsin, että tämä on blogini ensimmäinen jenkkiviini, eli ainakaan vuoteen en ole yhdysvaltalaista viiniä maistellut. Hmm. Oli kai jo aikakin siis.

Alkon mukaan: Keskitäyteläinen, keskitanniininen, hennon herukkainen, makean luumuinen, vaniljainen. Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc & Syrah. Alko lupailee netissä tälle luonnonkorkkia, mutta metallikierrekorkki oli ainakin minun pullossani.

Plussat: +++

Kuuntelin viinitunnelmiini herkkiä säveliä, Zbigniew Preisneriä ja Cristina Brancoa.

 Ei kommentteja:

Lähetä kommenttiRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...