21.5.2011

On tullut kesä

 
Toukokuu on mennyt ensin Palacio del Conden ja sitten aina yhtä ihanan >>Icono-laatikon parissa. Melkein kaipaan jo kuivia, pirskahtelevia valkoviinejä ja kesäiltoja. Uusia viinejä ehkä kuitenkin vasta kesäkuun puolella.

Huomasin juuri, että blogini on ollut vain juomablogi, mutta havaitsen kyllä maailmaakin aika ajoin. Pää sumussa koko kevät, kesäksi odotettvissa kirkastuvaa - enkä puhu juomista!


Tänään blogi on saanut ensimmäisen ulkopuolisen lukijankin, tervetuloa! Saa nähdä uskallanko avata blogia muille tuttaville.

3 kommenttia:

 1. Valkoviinit kyllä kuuluvat kesään, olen ihan samaa mieltä! Ja meillä vielä brutaalisti kesällä jatketaan viiniä koivumahlalla, jos ei kyse ole mitään erityisestä viinistä:)

  VastaaPoista
 2. Koivumahlalla! En ole moisesta viinilantringista kuullutkaan. Mitä se tekee maulle, makeutta?

  Valutatteko itse mahlaa? Eikös se aika ole nyt?

  VastaaPoista
 3. Se mahla on kuin vettä, minullakin oli se käsitys, että se olisi makeaa tai paksua, mutta kyllä se on ihan veden väristä, mutta maku on kyllä viehko. Ehkä se on se, että sen tietää olevan koivusta, eikä hanasta:) Luulen, että kausi on jo ohitse, olen ymmärtänyt, että mahlaa kerätään ennen kuin lehti tulee puuhun. Mutta varmaksi en tiedä. Meillä oli valutussysteemi noin 10 päivää tänä keväänä, aloitettiin jo kun oli vielä lunta. Noin 20 litraa taidettiin kerätä. Suuri osa juotiin samantien pöytäjuomana, osa pakastettiin.

  VastaaPoistaRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...