7.2.2014

Turkkilaista tunnelmointia: tunteikas Kabatepe Kirmizi



Olipa hyvä hankinta! Suosittelen. Tumma ja tunteikas, vivahteikas, yllättävä - haastavakin. Pehmeä pippurisuus teki tästä juuri sillä tavalla happamana, että se maistui eksoottiselta. Jostakin mukaan on saatu myös makeutta. Mieleeni tuli haastavanhapan libanonilainen Château Ksara. Saman suunnan tuotantoa, näin Suomesta katsottuna siis.

Lasillisella Kabatepea pääset hetkessä basaarin kujien tunnelmaan! Jokin tässä vetosi.

Alko: Täyteläinen, keskitanniininen, kirsikkainen, kypsän punaherukkainen, kevyen pippurinen.
Rypäleet: Cabernet Sauvignon, Syrah, Merlot, Cabernet Franc.
Vuosikerta 2011. 10,33 euroa.

Rypäleet kasvoivat 44 hehtaarin alalla niemimaalla, joka sijaitsee Egeanmeren ja Marmarameren välissä. Viini on saanut nimensä Kabatepen satamakaupungista, joka sijaitse Egeanmeren pohjoisrannikolla.

2 kommenttia:



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...